Начало Въпроси и отговори


Как да се регистрирам в Е-DOMKO.BG?

- В горната част на началната страница ще видите връзка „Регистрация”. Кликвайки на нея ще отидете на страница за идентификация. В полето „Ако сте нов клиент” е необходимо да попълните всички реквизити, които са задължителни. Кликвайки на бутона „регистрация” Вие вече сте регистриран клиент в Е-DOMKO.BG.Забравена парола – как да вляза отново със стария си потребителски профил?

-кликнете върху връзката и попълнете е-майл адреса, с който сте регистрирани. Ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. След това може да я променяте с Ваша, лесна за запомняне парола.

 

Как да пазарувам в Е-DOMKO.BG?

-За да пазарувате в Е-DOMKO.BG е необходимо да сте регистриран потребител. Може да се регистрирате и от тук. Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от Е-DOMKO.BG е необходимо да отидете на страницата с продукта  който сте избрали и да кликнете върху бутона "Поръчай". Когато продукта има опции за избор на цвят, размер, количество и др. е необходимо да го изберете от падащо меню към съответния продукт, след което натиснете бутонът "Поръчай". Той ще Ви отведе на следващата страница, която дава статуса на вашата покупка. Тук можете да коригирате артикулите и колиличествата, които сте заявили. След като се уверите в избора си на стока, натиснете бутона "Обнови" и едва след това натиснете бутона ”Поръчай”. Ще бъдете изведени на страница, от която са видими всички детайли на поръчката : адрес за доставка, цена за доставка, спедитор за доставка, данни за фактура, ако желаете такава, начин на плащане, обща сума за заплащане. След като се убедите в коректността на въведените данни натиснете бутона „Завършване на поръчката”. Ще бъдете прехвърлени във финална страница, от която ще видите детайли на поръчката : номер, дата, адрес, лице за контакт, начин на плащане и продуктите. Препоръчваме Ви да отпечатате тази страница и я съхраните.

* Внимание! При поръчка на повече от един продукт наведнъж, когато при някой от избраните продуктите е записано, че доставката се извършва само след предварителното заплащане на продукта, това означава че цялата поръчка трябва да бъде заплатена предварително.


 
Как да видя статуса на направените от мен поръчки?

- За да видите статуса на Вашите поръчки е необходимо да кликнете върху бутон „Моите поръчки”, който се намира в горната част на заглавната страница. Ще видите всички направени от Вас поръчки и техния статус.   

 

Как да разгледам стоките в Е-DOMKO.BG?

-Кликвайки върху категорията в дясната част на екрана, ще се отворят подстраници илюстровани със снимки и описание на продуктите. Всяка снимка е линк към категория или продукт в Е-DOMKO.BG. Може да извадите само стоки от дадена колекция. Кликвайки върху продукта или описанието, ще влезете в индивидуалната му страница. Тук може да се запознаете с подробно описание, неговата функционалност, както и да разгледате снимки с опция за уголемяване. Можете да поръчате продукта с бутона „Поръчай”.

 
Закупена стока може да бъде върната в срок от  7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!