Начало Новини Юли - Месец на текстила, мушамите и подложките за хранене
01.07.2017

През месец Юли във всички наши магазини ДОМКО, както и на www.e-domko.bg има намаление от -20% на всички висококачествени текстили и дамаски, както и на немски мушами и подложки за хранене с търговска марка D-C-FIX, които са в наличност.

Мушамите с марка D-C-FIX са подходящи са за вътрешни и външни зони. Добавят акцент на всяка маса или повърхност, която искате да предпазите. Te се отличават с високо качество, огромно разнообразие на дизайни, релефи и богата цветова гама. Предлагат се с ширина 138см и 140см. Имат редица предимства, като: здравина, непромукаемост, подсилена основа; гланцирана повърхност, викока износоустойчивост, устойчивост на петна, лесно се почистват, много добра светлоустойчивост (като се препоръчва да не се излагат постоянно на директна слънчева светлина).

Подложките за хранене също са с търговска марка D-C-FIX. Те се комбинират с декорите и цветовете на мушамите. Може да намeрите атрактивни модерни десени, свежи цветове, прозрачни модели с елегантни цветни раета.

Предлаганите текстили и дамаски са изработени от световно признати производители. Изборът е необятен - от транспарентни, през плътни, до спиращи на 100% светлината, подходящи за римски и японски  щори. В ателие ДОМКО могат да се изработят завеси, шалтета, декоративни възглавници, покривки за маса, покривала за столове по индивидуален проект.

Промоцията важи в периода 01.07.2017г-31.07.2017г.

всички новини